top of page
Foto van schrijverPatricia Heyninck

KoolhydraatarmeHighFibe quiche met champignons




Ingrediënten

  • 500g mengeling van champignons

  • 200g baconreepjes

  • 4 eieren

  • 200ml room

  • 150g gorgonzola of roquefort

  • 50g gemalen kaas

  • 100g HighFibe peterselie-look-ui

  • 1 teentje knoflook

  • Peper en zout



Aan de slag

  • Bak de champignons. Voeg op het einde de baconreepjes en fijngesneden knoflook toe en laat even meebakken. Breng op smaak met peper en beetje zout.

  • Meng in een andere kom de eieren met de room. Voeg de HighFibe mix toe samen met de in kleine stukjes gesneden gorgonzola en geraspte kaas.

  • Doe de champignonmengeling samen met de eimengeling.

  • Giet mengeling in een met bakpapier beklede bakvorm.

  • Bak 35min. op 160gr.

24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page