top of page

HighFibe wortel cupcakes

Foto van schrijver: Patricia HeyninckPatricia Heyninck




Ingrediënten

  • 300g HighFibe dadel-gember of noten-rozijnen

  • 2 grote, rijpe bananen

  • 3 eieren

  • 175g geraspte wortelen

  • 250g mascarpone

  • 3 el ahornsiroop

Aan de slag

  • Blend de bananen in de blender (kan ook met een vork).

  • Voeg de HighFibe mix, de eieren en de geraspte wortel toe.

  • Verdeel over kleine cupcakes of 1 cakevorm (ongeveer 25cm)

  • De cupcakes afbakken gedurende 30min. op 160gr.

  • Indien je een cakevorm gebruikt, 50min. op 160gr.

  • Vermeng de mascarpone met de ahornsiroop.

  • Verdeel dit mengsel over de cupcakes

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


EEN GEZONDE EENVOUDIGE BROODBAKMIX RIJK AAN VEZELS, ARM AAN SNELLE KOOLHYDRATEN EN BOORDEVOL SMAAK

bottom of page