top of page

HighFibe uienkoekjes 🍪







Deze uienkoekjes zijn absoluut een schot in de roos! Perfect voor bij het aperitief of als toevoeging aan een kaasplankje. En waarom niet meenemen als een snelle en voedzame lunch? Je zult er zeker van genieten! Plus, ze zitten boordevol vezels en zorgen niet voor pieken in je bloedsuikerspiegel. Dit betekent minder insulineproductie en minder vetopslag. Dubbel win! 🎉 Met het mooie weer in het vooruitzicht, is dat toch mooi meegenomen! ☀️


Ingrediënten:

- 100g HighFibe peterselie-knoflook-ui of HighFibe Italiaans

- 100g geraspte mozzarella

- 100g Griekse yoghurt

- 2 eieren

- 2 uien

- Olijfolie

- Roquefort of andere kaas naar keuze (bijv. geitenkaas)

- Zout


Bereiding:

1. Snijd de ui in ringen en stoof deze glazig in een beetje olijfolie.

2. Verwarm de oven voor op 160 graden Celsius.

3. Maal de HighFibe mix fijn in een blender.

4. Voeg de yoghurt, eieren, kaas en zout toe en blend nog even verder.

5. Bekleed een bakplaat met bakpapier en vorm rondjes van het deeg (gebruik eventueel een ronde uitsteekring voor mooie vormen).

6. Beleg de rondjes met roquefort en gebakken ui.

7. Bak de koekjes af gedurende 25 minuten. Elke oven is anders, maar de koekjes zijn klaar als ze goudgeel zijn. Enjoy! 🍽️









17 weergaven0 opmerkingen

bottom of page