top of page

HighFibe pizzawafels

Foto van schrijver: Patricia HeyninckPatricia Heyninck




Ingrediënten


  • 200g HighFibe italiaans of HighFibe peterselie-look-ui

  • 4 eieren

  • 100g geraspte mozzarella

  • 1dl melkalternatief

  • eventueel zout

Bereiding

  • Doe alle ingrediënten in een kom en meng alles goed door met een houten lepel.

  • Warm het wafelijzer op en vet in met een beetje olijfolie.

  • Doe 1el beslag per plaat en laat even bakken tot de wafels bruin kleuren.

Tip: snij enkele tomaten in kleine stukjes en bestrooi deze met P&Z en olijfolie. Beleg de wafeltjes met de tomatendressing en werk af met enkele blaadjes basilicum.

27 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Opmerkingen


EEN GEZONDE EENVOUDIGE BROODBAKMIX RIJK AAN VEZELS, ARM AAN SNELLE KOOLHYDRATEN EN BOORDEVOL SMAAK

bottom of page