top of page
Foto van schrijverPatricia Heyninck

HighFibe no-bake cheescake met garnalen





Ingrediënten


  • 150g grijze gepelde garnalen

  • 100g HighFibe mix venkel of peterselie-look-ui

  • 100g fijngemalen hazelnoten

  • 100g ongezouten boerenboter of ghee

  • 400g doperwten (diepvries)

  • 3 teentjes knoflook

  • 200g verse roomkaas

  • 200ml slagroom

  • rucola of tuinkers


Aan de slag


  • Smelt de boter en voeg HighFibe mix en hazelnoten toe. Bedek de bodem van een springvorm met bakpapier en druk het mengsel aan op de bodem.

  • Klop de slagroom luchtig tot yoghurtdikte. Maal de ontdooide doperwten met de teentjes knoflook en roomkaas fijn in de keukenmachine. Spatel de slagroom onder de roomkaas. Breng op smaak brengen met p&z.

  • Verdeel het mooi groene cheescakebeslag over de krokante bodem. Laat afgedekt enkele uren opstijven in de ijskast.

  • Garneer de cheesecake met rucola/tuinkers en garnalen. Snij in parten met een groot warm en nat mes.



16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page