top of page
Foto van schrijverPatricia Heyninck

HighFibe gebakken tonijnballetjes




Ingrediënten:



  • 60g HighFibe Italiaanse mix

  • 250g tonijn in blik

  • 1 ei

  • p & z

  • knoflookpoeder



Aan de slag:


  • Blend de Italiaanse HigFibemix fijn

  • Meng in een kom de HighFibe, uitgelekte tonijn, ei en kruiden naar smaak

  • Zet het deeg 30min. in de ijskast

  • Vorm met het deeg balletjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat

  • Bak de balletjes op 180gr. gedurende 20min.

  • Serveer met een sausje op basis van Griekse yoghurt met dragon en munt

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


EEN GEZONDE EENVOUDIGE BROODBAKMIX RIJK AAN VEZELS, ARM AAN SNELLE KOOLHYDRATEN EN BOORDEVOL SMAAK

bottom of page