top of page
Foto van schrijverPatricia Heyninck

HighFibe crackers met camembert uit de oven. 🧀

I




Ingrediënten:


-100g HighFibe peterselie-look-ui

-100g amandelmeel

-40g geraspte kaas (geitenkaas heeft een pittige nasmaak😉)

-2 eieren

-camembert

-ahornsiroop

-verse rozemarijn

-zout en chilivlokken


Bereiding:


-Verwarm de oven voor op 180gr.

-Doe de HighFibe mix, amandelmeel, kaas en eieren in een kom en roer alles tot een stevig deeg.

-Kruid af met zout.

-Druk het deeg uit op een groot stuk bakpapier. Leg er een ander stuk bakpapier op en rol het deeg tussen de twee stukken papier uit tot een rechthoekige lap.

-Neem het bovenste stuk bakpapier er weer af en snijd de crackers al in de gewenste vorm.

-Leg het bakpapier met het deeg op een bakplaat en bak deze af gedurende 20 à 25 minuten.

-Laat afkoelen.

-Doe het papier van de camembert en plaats de camenbert op een stukje bakpapier in het deksel.

-Maak inkervingen en steek stukjes verse rozemarijn in de kaas.

-Wrijf de kaas in met ahornsiroop.

-Bestrooi met een beetje chili 🌶️.

-Bak 15 minuten af in een voorverwarmde oven van 180gr.

-Overgiet met een beetje olijfolie.


Dop de HighFibe crackers in de gesmolten camembert.




37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page