I
Ingrediënten:
-100g HighFibe peterselie-look-ui
-100g amandelmeel
-40g geraspte kaas (geitenkaas heeft een pittige nasmaak😉)
-2 eieren
-camembert
-ahornsiroop
-verse rozemarijn
-zout en chilivlokken
Bereiding:
-Verwarm de oven voor op 180gr.
-Doe de HighFibe mix, amandelmeel, kaas en eieren in een kom en roer alles tot een stevig deeg.
-Kruid af met zout.
-Druk het deeg uit op een groot stuk bakpapier. Leg er een ander stuk bakpapier op en rol het deeg tussen de twee stukken papier uit tot een rechthoekige lap.
-Neem het bovenste stuk bakpapier er weer af en snijd de crackers al in de gewenste vorm.
-Leg het bakpapier met het deeg op een bakplaat en bak deze af gedurende 20 à 25 minuten.
-Laat afkoelen.
-Doe het papier van de camembert en plaats de camenbert op een stukje bakpapier in het deksel.
-Maak inkervingen en steek stukjes verse rozemarijn in de kaas.
-Wrijf de kaas in met ahornsiroop.
-Bestrooi met een beetje chili 🌶️.
-Bak 15 minuten af in een voorverwarmde oven van 180gr.
-Overgiet met een beetje olijfolie.
Dop de HighFibe crackers in de gesmolten camembert.
Comments