top of page

HighFibe crackers met camembert uit de oven. 🧀

Foto van schrijver: Patricia HeyninckPatricia Heyninck

I




Ingrediënten:


-100g HighFibe peterselie-look-ui

-100g amandelmeel

-40g geraspte kaas (geitenkaas heeft een pittige nasmaak😉)

-2 eieren

-camembert

-ahornsiroop

-verse rozemarijn

-zout en chilivlokken


Bereiding:


-Verwarm de oven voor op 180gr.

-Doe de HighFibe mix, amandelmeel, kaas en eieren in een kom en roer alles tot een stevig deeg.

-Kruid af met zout.

-Druk het deeg uit op een groot stuk bakpapier. Leg er een ander stuk bakpapier op en rol het deeg tussen de twee stukken papier uit tot een rechthoekige lap.

-Neem het bovenste stuk bakpapier er weer af en snijd de crackers al in de gewenste vorm.

-Leg het bakpapier met het deeg op een bakplaat en bak deze af gedurende 20 à 25 minuten.

-Laat afkoelen.

-Doe het papier van de camembert en plaats de camenbert op een stukje bakpapier in het deksel.

-Maak inkervingen en steek stukjes verse rozemarijn in de kaas.

-Wrijf de kaas in met ahornsiroop.

-Bestrooi met een beetje chili 🌶️.

-Bak 15 minuten af in een voorverwarmde oven van 180gr.

-Overgiet met een beetje olijfolie.


Dop de HighFibe crackers in de gesmolten camembert.




 
 
 

Comments


EEN GEZONDE EENVOUDIGE BROODBAKMIX RIJK AAN VEZELS, ARM AAN SNELLE KOOLHYDRATEN EN BOORDEVOL SMAAK

bottom of page