top of page

Gebakken ricotta met HighFibe venkelbrood

Bijgewerkt op: 16 dec. 2022






Ingrediënten


  • 1 potje ricotta (250g)

  • Gedroogde rozemarijn

  • Gedroogde tijm

  • Zwarte peper

  • Olijfolie


Aan de slag


  • Doe de ricotta in een ovenschaaltje.

  • Besprenkel deze met olijfolie en strooi er rijkelijk tijm, rozemarijn en zwarte peper op.

  • Bak de ricotta gedurende 35minuten op 160gr.

  • Haal de ricotta uit de oven en besprenkel met extra olijfolie.

  • Serveer met een sneetje HighFibe brood.


De gebakken ricotta is iets milder van smaak dan bijvoorbeeld gebakken camembert maar de puurheid van de smaken is subliem.

17 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

EEN GEZONDE EENVOUDIGE BROODBAKMIX RIJK AAN VEZELS, ARM AAN SNELLE KOOLHYDRATEN EN BOORDEVOL SMAAK

bottom of page